the Upside café
The UPSIDE café is een lunchcafé waar alle gerechten iedere dag vers bereid worden in eigen keuken. Onze medewerkers zijn met mensen met een verstandelijke beperking. Zij bereiden vol zorg de gerechten in de keuken en stralen in de bediening.
Doordat onze medewerkers ‘gewoon meedoen’ en we ze helpen waar nodig, ontwikkelen ze zich in zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Zij worden gewaardeerd in de zaak door de gasten en daardoor groeit ook het zelfvertrouwen. We leren onze medewerkers ook zelfstandig van en naar werk te reizen en zelfstandig een boodschap te doen.
Ze zijn hierdoor nog zichtbaarder in de maatschappij. Dit heeft als meerwaarde dat ‘de maatschappij’ toleranter en begripvoller wordt naar mensen met een beperking en ze hopelijk ook meer kansen geeft om onderdeel te kunnen zijn van de maatschappij.
Yespers
Met Yespers werken we aan een toekomstbestendige voedselketen. Dat doen we met heel lekkere en bijzondere ontbijt & snackproducten. Dat noemen we Nieuwe Natuur. Én lekker en beter voor jou én inclusiever gemaakt (mensen) én duurzamer geproduceerd (planeet).
Ons voedsel moet waardevol worden! Ingrediënt voor ingrediënt maken we grote stappen op het gebied van duurzaam en inclusiviteit. Samen met onze ketenpartners én ook zelf. Zo bouwen we in 2024 aan de eerste Total Value Fabriek ter wereld. Total Value gaat over het maximaliseren van waarde voor mensen én de planeet.
De komende jaren werken we met behulp van True Pricing aan het inzichtelijk maken van onze impact. True Pricing stelt ons in staat onze processen verder te verbeteren om nog meer impact te maken. Het biedt ook onze afnemers inzicht in de impact die onze producten maken.