Brouwerij De Prael den haag
Sinds april 2018 is De Prael Den Haag aan het Esperantoplein gevestigd. Net als alle andere vestigingen heeft De Prael Den Haag dezelfde missie: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan werk helpen.
Elke dag doen onze medewerkers hun best om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Behalve dat men bij ons heerlijk kan eten en drinken, brouwen wij hier ook onze eigen bieren. Onze uitblinker is natuurlijk De Haegsche Prael, die sinds 2020 gebrouwen wordt.
We moedigen onze medewerkers aan om hun creativiteit los te laten waardoor we elke week weer verrassende gerechten en bieren kunnen serveren op een locatie waar een warme sfeer heerst. Geen dag is hetzelfde bij De Prael Den Haag en dat maakt onze locatie zo uniek.
Juni Lekkernijen
Juni Lekkernijen is een duurzame en sociale catering onderneming gespecialiseerd in het ontwikkelen, opzetten en exploiteren van horeca en catering activiteiten op locatie.
Vanuit onze sterke visie voor het verzorgen van duurzaam en verantwoord voedsel, vermindering van voedselverspilling en sociaal ondernemen, bereiden we elke dag verse en gezonde maaltijden.
Wij creëren een fijne en vertrouwde Juni sfeer waar onze vaste klanten dagelijks terugkomen. Daarnaast bieden wij onze medewerkers met en zonder arbeidsbeperking een dynamische en veelzijdige werkomgeving waar zij zich verder kunnen ontwikkelen.
Sinds 2020 is Juni Lekkernijen onderdeel van Social Capital, waar naast Juni Lekkernijen ook Lekker Brood, Happy Tosti, Prael Amsterdam, Milieuwerk, RSC en Amare Horeca onderdeel van uitmaken. Door de krachten te bundelen vormen we een Haags horeca collectief met een breed gedragen duurzame sociale visie en missie.
Juni heeft een kantine in de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK), een stadskantine in theatergebouw Amare en een restaurant in het Museon-Omniversum.
Lekker Brood
Lekker Brood is een bakkerij gevestigd in Den Haag. Het
is een sociale, ambachtelijke, duurzame en biologische bakkerij. Oftewel, de bakkers werken volgens een authentiek ambacht proces waardoor de producten meer tijd en aandacht krijgen. Hierdoor ontstaat er een eindproduct van hoge kwaliteit met veel smaak.
Op duurzaamheid probeert Lekker Brood het hoogst haalbare te halen. In alle keuzes is duurzaamheid een leidende factor. De productie draait volledig elektrisch, er wordt in elektrische auto’s gereden en er wordt gekozen voor grondstoffen met een duurzame herkomst. Alle
grondstoffen en eindproducten zijn SKAL gecertificeerd (biologisch keurmerk).
Lekker Brood is een sociale onderneming. Het grootste deel van onze medewerkers heeft een arbeidsbeperking. Lekker Brood is hiermee een voorbeeld voor andere Bakkerijen in het sociaal ondernemen. Het kan!
Lekker Brood richt zich op zowel business-to-business als business-to-consumer. De kanalen van business-to-consumer bestaan voornamelijk uit verkooppunten en de webshop. Binnen het B2B netwerk zijn er al verschillende partners, zoals: Tweede Kamer, Hutten, Voco Hotel, Capriole en de Hogeschool van Rotterdam.
Particibaan B.V.
Particibaan gelooft in een samenleving waarin iedereen meedoet. Waar ruimte is voor het talent van iedereen. Vanuit de stellige overtuiging dat de samenleving daar beter van wordt.
Particibaan is zeer gespecialiseerd op het gebied van Social Return On Investment (SROI). Wij beschikken over een brede dienstverlening. U kunt tevens werk bij ons uitbesteden i.h.k.v. SROI.
Onze missie is om alle kandidaten duurzaam te ontwikkelen en aan een baan te helpen met optimale begeleiding. Als Particibaan creëren wij tevens vaste vacatures bij organisaties, in het kader van de Wet Banenafspraak. Particibaan heeft verscheidene vacatures die door opdrachtgevers vanuit het bedrijfsleven en vanuit de overheid exclusief bij ons zijn uitgezet. Alle vacatures die bij ons zijn uitgezet hebben een uitzicht op een vast dienstverband.
Elke dag zetten wij ons in om de talenten en kwaliteiten van de kandidaten te benutten zodat ze een zinvolle bijdrage kunnen leveren in een organisatie. Meedoen in plaats van aan de kant staan. Potentieel volledig benutten en op eigen benen staan.